Drugo okupljanje PHP programera u Srbiji 1

Nakon uspešnog prvenca u Beogradu, Udruženje PHP programera – PHP Srbija organizuje drugo okupljanje posvećeno PHP programerima i entuzijastima, ovog puta u Novom Sadu.

Prisutnima će se obratiti neki od najpoznatijih PHP programera iz Srbije i regiona, a događaj je podržan od strane brojnih domaćih i stranih sponzora poput Media in Limited, TopTal i JetBrains.

Prisutnima će se obratiti Đorđe Ungar, koji će pričati o ogromnom svetskom sistemu DeviantArt i njegovom funkcionisanju, Ilija Studen, sa predavanjem na temu globalno prepoznatljivog projekta ManageProjects.com, Rastko Vukašinović, koji će praktično prikazati organizovanje timova uz pomoć Git alata, kao i Srđan Vranac i Robert Bašić, koji će svoje predavanje posvetiti na temu alata koje svaki ozbiljniji programer mora da koristi. Na kraju, gostujujući predavač Luka Mužinić iz Zagreba pokušaće da objasni rešavanje suludih zahteva klijenata na ogromnim projektima.

Za događaj vlada veliko interesovanje, imajući u vidu da je 24 sata nakon otvaranja prijava više od 150 učesnika potvrdilo svoje učešće.

Drugo okupljanje PHP programera će biti održano u Novom Sadu, u amfiteatru sportskog i poslovnog centra “Vojvodina” – SPENS . Događaj je zakazan za 16. novembar sa početkom u 16h. Prisustvo događaju je besplatno, ali se svi zainteresovani prethodno moraju prijaviti. Više informacija, kao i link za prijavu, možete pronaći na zvaničnom sajtu događaja.

meetup.phpsrbija.rs

Podelite sa saradnicima i prijateljima

One comment on “Drugo okupljanje PHP programera u Srbiji

  1. Reply Alex Nov 14,2013 14:41

    :)))

    Jel dolazite ??

Leave a Reply

Skip to toolbar