O nama

PHP developeri u BiH su nepravedno zapostavljeni, stoga je inicijativa za pokretanje udruženja programera u Bosni i Hercegovini bio sledeći logičan korak. Ukoliko ste na ovim prostorima, ili potičete sa njih, sporazumevate se na Bosanskom, Srpskom ili Hrvatskom, priključite se i učestvujte u diskusijama i sastancima.

Ova zajednica PHP programera je malo drugačija, prvenstveno je obrazovnog karaktera, zatim, zajednica gdje bi svi trebali da se osjećaju kao kod kuće, da učestvuju u radu i uživaju u plodovima zajedničkog rada.

Cilj nam je da okupimo PHP zajednicu oko ideje unapređivanja znanja, unificiranja / standardizacije koda, unapređenje frameworka koji odaberemo kako bi naš rad bio vrijedniji, i kako bi se brže uklopili na novim poslovima i projektima.

Poznanstva i prijateljstva osnivača / pokretača inicijative za osnivanje udruženja sa svim većim firmama u regionu, sa zajednicama u susjednim državama omogućiće nam da stvorimo zajednicu u kojoj će čast biti član.

Prijavite se, popunite formular i pristupite zajednici PHP programera.

Kako je PHP nemoguće odvojiti od HTMLa, CSSa, Javascripta, odlučili smo da se malo potrudimo i da uvrstimo i te kategorije na naš sajt, kako bi imali potpunu sliku i teme za razgovor.

Prvi meetup planiran je za kraj godine, o čemu će naši članovi i simpatizeri biti blagovrijemeno obaviješteni.

Pratite nas na facebooku, twitteru i na ovom sajtu, trudićemo se da Vam uvek dostavimo najsvežije informacije i pružimo podršku.

 

Naše oficijalne stranice su :

LinkedIn: http://www.linkedin.com/groups?gid=6535887

Facebook: https://www.facebook.com/udruzenjeprogrameraBH

Twitter: https://twitter.com/PHPBiH

www (ova): http://www.phpbh.com

 

 

 

Podelite sa saradnicima i prijateljima

Leave a Reply

Skip to toolbar